N1, Naisten Nelonen

UPK - EuPa   2 - 6

Uusikaupunki, Sorvakon urheilukenttä N

Maali-iloittelua

Nyt oli hyvä flow päällä. Pelin teemana oli enemmän puolustuspelaaminen ja siihen keskittyminen. Uskottiin, että kyllä me riittävästi maaleja tehdään, jos vain oma pää saadaan kuosiin. No kyllähän niitä maaleja sitten tulikin. Lukemat ei kerro koko totuutta pelistä. Molempien puoliaikojen alussa UPK tuli kovalla prässillä ja useammalla pelaajalla, joka aiheutti paljon haasteita omaan pelaamiseen. Siihen ei oltu ihan valmiita vastaamaan. Onneksi puolustuksemme oli riittävän hyvällä mallilla ja saimme pidettyä vastustajan pois pahimmilta vaarallisilta alueilta. 8 minuutin kohdalla pääsimme vastustajan prässin ohi, nopeasti edeten parilla hyvällä pystysyötöllä saimme Nepin vapaaksi, joka siirsi meidät 1-0 johtoon. Peli jatkui samanlaisena pitkälle ekalle puoliajalle, mutta sitten UPK:n kova prässipelaaminen alkoi tekemään vaikutusta ja vaikutti, että he väsyivät. Näin alkoi heidän puolustuslinjassa olemaan tilaa ja aloimme päästä helmpommin yläalueelle. Meillä oli vielä hienosti etenijöitä ylöspäin, jopa välillä 4:ltä eri kaistalla, niin tehtiin paljon maaleja puoliskon lopulla. Ekan puoliajan jälkeen peli oli 4-0. Tauon tärkeimpänä tehtävänä oli ylläpitää sama draivi päällä, ettei vain hyvänolon tunne pääsisi valtaamaan ajatuksia. Muutama terävä asioiden painottaminen ja taas menoksi.

Toisella puoliajalla 52 minuutin kohdilla tapahtui pieni nukahdus maalinedessä ja vastustaja pääsi kaventamaan 4-1, elettiin kriittisiä aikoja. Kesällä ryhmäämme tullut Emmi, joka vaikuttaa olevan kulmapotkujen maalintekijäspesialisti, teki taas meidän kulmasta maalin, niin alkoi peli olemaan ohi. Vastustajan 6-2 kavennusmaali 84 minuutin kohdilla oli enemmänkin meidän väsymystä, kun ei jaksettu kuumasta kelistä ja pelin rasituksesta juosta peittämään laukausta. Pelin maalikuningatar oli Jessika, joka paukutti hatullisen maaleja.

Maalintekijät:
Jessika 3
Nepi 2
Emmi 1

Seuraavaksi onkin kotipeli Wembleyllä Sovoa vastaan.

Tilastot
UPK

2 - 6

(0-4)
8'MaaliLaurila Neea
42'MaaliSaari Jessika
43'MaaliSaari Jessika
44'MaaliLaurila Neea
52'MaaliKauranen Elisa
61'MaaliSaari Jessika
84'MaaliSuominen Petra